Daar is Daan

Daar is Daan
Januari 15, 2022

Dit boek gaat over een jonge die van grappig maken houdt.

Hij heet Daan en hij heeft zijn beste vriend die op zij klas ook zit. Zijn vriend staat altijd klaar voor hem.

Op een dag vertelde hun juf dat de klas over een paar dagen een toneelstuk moesten doen, Zij gaf iedereen het script van het toneelstuk dat ze moesten lezen en ieder moest zijn rol uitkiezen die bij hem past.

Daan vond het heel moeilijk om het script te lezen want hij dacht dat hij zich niet goed kan concentreren en misschien gaat hij alles vergeten en dat gebeurde wel toen hij voor de juf zijn rol moest doen daarom heeft de juf hem niet gekozen voor die rol.

Er was een gemene jonge in Daans klas, Hij deed altijd vervelende dingen tegen iedereen in de klas en hij wilde de rol van Daan afpakken en dat gebeurde wel.

Daan was heel verdrietig daarom heeft de juf een andere rol als boekenlegger voor hem verzonnen waarin Daan hoefde niks te zeggen want hij vond heel spannend als hij voor anderen iets moet zeggen.

Tijdens de repetities heeft Daan goed geoefend met andere leerlingen en maakte hij voor de boekenlegger rol een mooi kostuum gemaakt.

Op de speeldag kwamen alle ouders om ernaar te kijken en hun kinderen te zien. Het ging goed aan het begin van het toneelstuk maar toen het moest beëindigen door de laatste zin die die gemene jonge moest zeggen, vergat hij alles en bleef hij alleen maar zoemen.

Hoewel die jonge Daans rol probeerde te verpesten maar Daan dacht aan iedereen dat het toneelstuk moest goed aflopen, zei Daan meteen de laatste zin van het toneelstuk, daarna barstte iedereen in applaus.

Daan was echt de superheld van die dag, hoewel hij een kleine rol had, kon hij zich en het toneelstuk redden.

Ik hoop dat jullie dit boek leuk vinden.

Tot het volgende boek......