Ren voor je kippenleven

Ren voor je kippenleven
March 29, 2022

Dit boek gaat over een avontuur en spannend verhaal dit over kippetjes en hanen gaat.

Het begon toen de kippetjes en de hanen een speel als verstoppertje waren aan het spelen, toen hebben de hanen een goede verstopplekje gevonden maar hun vijand de vos heeft hun een voor een van hun verstopplekje meegenomen naar zijn vader die heel trots op hen zou worden, want ze hebben voor hem lekker eten meegebracht.

Een tijdje daarna ontdekte het schaap dat de vossen de hanen meegenomen hadden, toen ontmoetten ze de jonkie vos die in erg probleem zar, maar de kippen hielpen haar en ze vond dat gunstig.

De kippetjes volgden de jonkie vos om hun broers ( de hanen) te vinden. Ze gingen door de doolhof onder de grond, maar het schaap liep stiekem achter hen na. Het was zo bezorgd over de kippetjes. Toevallig stond de wol van het schaap vast aan een schroef, het was heel handig om hun terugweg weer te halen.

De kippetjes hielpen hun broers ( de hanen) door een trucje te doen . Ze hebben een griezelige stier van groente gemaakt, waarvoor de vossen heel bang waren . Ze renden weg van hun angst. Uiteindelijk waren de hanen weer vrij .Ze hebben een succes om elkaar te redden. Maar wat een verrassing was dat er een echte stier was onder de grond aan het slapen was zonder niemand te weten.

Dit was een samenvatting van dit boek.Tot het volgende keer!.