Tom Groot super slim

Tom Groot super slim
januari 30, 2022

Dit boek gaat over dat Tom een 10 heeft gehaald voor zijn project.

Hij vertelde over zijn weekend, Zijn neven, tante en oom kwamen bij hem op bezoek. Ze gingen barbecueën in Tom’s tuin, Maar dat ging niet zoals te hoopten, Want de vader van Tom had de barbecue niet schoongemaakt dus waren de worstjes zwart. En een van de worstjes werd gepikt door Haan, de hond van Dirk de beste vriend van Tom en het ging regenen daarom ging de vader van Tom een paraplu pakken en ging verder.

Tom en zijn neefjes wilden het toch niet eten, Maar gelukkig had de tante van Tom iets lekkers bij zich dus aten ze dat, maar toen kwam de rook binnen van de barbecue, Daarom deed de moeder van Tom de raam open. En dat was wat Tom in zijn project geschreven had. Daarmee kreeg hij een 10! Toen werd er een talentenjacht georganiseerd met speciale gasten.

Tom dacht dat het dude3 gaat zijn. Toen de talentenjacht was begonnen wilde Tom stekels voor zijn optreden met Dirk en Nico, maar dat ging fout. Hij deed te veel jel,en wilde kammen maar de kam was vast in zijn haar.

Ze gingen regelen dat ze als laatst gingen zodat niemand hem zag, uiteindelijk waren zij aan de beurt en Tom ging niet.

Dirk en Nico gingen alleen zonder Tom optreden. Toen het de beurt was van de gasten stond iedereen versteld want het waren 3 leraren verkleed als rocksterren.Ze maakten grappige dingen.Het was voorbij en iedereen ging naar huis.Thuis knipte de moeder van Tom een beetje van zijn haar om de kam eruit te halen.

Het was bedtijd voor Tom maar hij kon niet slapen. Hij dacht aan Marcus, als Tom naar school gaat, gaat Marcus hem uitlachen dus bedacht hij een slim idee, zijn haar netjes kammen.

EINDE! Dit was het voor vandaag, tot de volgende keer 😀