Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen
Januari 01, 2022

Dit boek gaat over twee vrienden die de beste vrienden zijn. Ze wonen op een boom en als ik een boom zeg, dan bedoel ik het dat het een boomhut is.

Ze hebben een gekke boomhut, waanin zitten veel dingen net als zwembad, een aquarium daarin zwemmen haaien, ook slingerlianen , waarmee ze kunnen spelen. Als ze zich vervelen, dan gaan ze naar de speelkamer. Ze hebben limonadefontein waarvan ze lekker kunnen drinken. Ze hebben ook een marshmallowmmachine die spugt marshmallow uit en dan eten ze het. wat het gekkeste is , is hun geheime laboratorium, waarin iets raars is gebeurd.

Op een dag hebben ze een bewondere machine gemaakt in hun geheime laboratoriun, waardoor ze iets vergrote of verkleinen kunnen maken.

Ze hebben het getest met een banaan te vergroten. Die reuzenbanaan werd door een grote gorilla opgegeten . de gorilla wilde meer bananen opeten, toen waren er helaas geen bananen meer, maar dat begreep de gorilla niet en toen viel hij de boomhut aan om meer bananen te halen maar toen kwamen er de vliegende gele katten die de gorilla hebben afgeduwd van de boomhut en weggebracht naar een ver eiland.

Tot het volgende boek!