Waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen

Waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen
Januari 15, 2022

Dit boek gaat over de vermiste Meneer Grootneus.

Andy en terry moesten en boek aan hem inleveren, maar E hebben niks van hem gehoord wanneer ze het boek aan hem moest geven , daarom gingen ze hem zoeken.

Als eerst zochten ze hem.op zijn kantoor, maar daar was hij niet. Het was daar een rommel maar ze vonden er wel een rups.

Ze dachten dat het een aanwijzing is om hem te vinden maar helaas konden ze niet met die rups praten, dus gingen ze naar hun vriendin. Zij kon met dieren praten. Toen ze voor haar deur stonden, deed er niemand open. Ze beukten de deur en keken binnen. Zij was aan het slapen en naast haar stond een hele scherpe wortel die haar heeft in een diepe slaap gevallen door haat te prikken.

Ze probeerden haar wakker te maken maar dat lukte helemaal niet. Ze zagen een paleis in de verte op een berg.

Ze dachten als de prins van die paleis haar een kus gaf, werd zij wakker. Ze gingen opreis en toen ze daar waren, was alles van groente, de paleis was zelf ook van groente en iedereen in het paleis was ook van groente, daarom hadden ze een kostuum aangedaan als groente zodat niemand hen kon herkennen want er stond een bord met daarop (GEEN MENSEN TOEGESTAAN).

Toen de aardappele prins uit zijn paleis kwam, zeiden ze tegen hem dat hun vriendin een prinses is en ze is in diepe slaap en toen gaf hij een kus aan haar waardoor ze wakker werd, daarna deed zij haar kostuum uit, toen riep de prins zijn wachters en gooiden ze in de kerkers. Wat ze daar zagen, was Meneer Grootneus.

Na een tijdje gooiden de wachters hen in de pan, toen ze bijna geroosterd waren, kwam Groente Geertje die sneed de groentes in stukjes en nam ze mee. Andy en zijn vrienden waren vrij. Dit was mijn samenvatting van het boek( De Waanzinnige Boomhut van 52 verdiepingen).

Tot het volgende boek.......